Kram till dig

Välkommen till min blogg, som vill försöka få Dig och Mig att må bra (fysiskt och psykiskt). Jag som står bakom bloggen är en kvinna i mina bästa år ;), konstnärlig, analytisk, socionomutbildad och kristen med mera. Jag bor i ett västerbottenshus på landsbygden i Västerbotten, tillsammans med min karl och våra två barn samt två katter och en hönsgrupp.

En färd ut i rymden efter ett kanon-arbetspass

Kategori: Allmänt

Vacker morgon i dag under hämtningen av posten på mitt jobb. 
 
Det har varit ett jättebra arbetspass, tycker jag, från kl 11 igår till klockan 9 idag. Jag sov jättebra både natten till igår och till idag, dock endast fem timmar natten mot idag, så nu har jag sovit ett tag här hemma.
 
Nu har barnen kommit hem från skolan och jag har åkt rymdskepp med en av dem till två olika planeter i ett annat universum.
 
 
På bilden är rymdskeppet. 
 
Planeterna hette Färglandet och Magisklandet. I Färglandet fanns det en ständig regnbåge på himlen och endast två affärer, där allt var gratis. På den andra planeten kunde alla trolla, även besökarna. Han trollade fram kaffe till mig och godis till sig själv. Sedan trollade han mig tillbaka till jorden. Själv tog han sig hem med rymdraketen. 
 
Jag hoppas att även ni har det bra idag! I annat fall kanske morgondagen blir bra. 
 
Kram till Dig!